Állás

/Állás
Állás2018-05-15T05:51:13+00:00

Álláslehetőségeink:  főállás – részmunkaidő – gyakornoki pozíció – asszisztensi vagy vezetői – amit Te szeretnél, és amire képes vagy!

Álláslehetőség

Cégünk, a Balloon World Hungary Kft. egy fiatalos és lendületes cég, amely 20 éve van jelen a piacon. Dinamikusan fejlődünk, az USA és Európa vezető léggömbmárkáinak, party kellékeinek és ötletes ajándéktárgyainak forgalmazásával foglalkozunk.

 Van egy kiskereskedelmi boltunk (www.smileparty.hu), vannak online boltjaink (két legfontosabb webáruházunk: www.bigyoshop.hu és www.unnepekaruhaza.hu vannak külföldi webshopjaink is és van több online rendelési felületünk is a viszonteladóink részére.

Az életünk, a mindennapjaink a 10.000 féle termékünk importja és kereskedelme köré szerveződik. Célunk a csapatunk jövőbeni erősítése és a legkiválóbb munkatársak megtalálása, ezért ’állandó toborzásban’ vagyunk.

 Ha úgy gondolod, hogy számunkra értékes tapasztalatod és gyakorlatod lehet a lenti területek egyikén, arra kérünk, nyújtsd be jelentkezésedet hozzánk.

Írd meg nekünk, melyik terület érdekel a legjobban, és szerinted mik azok a tulajdonságaid, képességeid, amelyekkel erősíteni tudnád a csapatunkat.

A legkiválóbbaknak készek vagyunk „helyet csinálni” a cégben.

Munkatársainktól sokat várunk, de cserébe sokat is kínálunk.

Alapelvárás minden munkatársunk felé: mosoly, jókedv, pozitív hozzáállás, nagy munkabírás, jó fizikai állóképesség és magas energiaszint, valamint jó kommunikációs készség (mi is közvetlen és baráti hangnemben kommunikálunk a vevőinkkel és egymással is),  minimum középfokú végzettség, magas fokú számítógépes ismeretek és angol nyelvtudás mindenképpen, de a német és szlovák nyelvtudás előny.

Csak akkor jelentkezz hozzánk, ha precíz, pontos, munkádra és környezetedre igényes vagy, és 100%-os felelősséget vállalsz tetteidért. Ha nem okoz gondot a monotonitás, de akkor sem esel kétségbe, ha a megszokottnál több meló esik be egyszerre. Tehát a megoldások embere vagy, nem a problémáké, tudsz priorizálni és nem stresszelsz be. Amit pedig elkezdesz, azt be is fejezed.

Ja, és még egy: különösen fontos számodra a szakmai fejlődés, tanulás.

Arra kérünk, csak akkor add be jelentkezésedet, ha nem riaszt, hogy kifejezetten sok a meló és tolni kell a szekeret rendesen. Sőt, azokat szeretjük, akik a meló élén állnak és teljes energia bedobással húzzák azt.

A területek, ahol el tudunk képzelni Téged – akár főállásban, akár 4 vagy 6 órás részmunkaidőben szeretnél dolgozni, akár pályakezdőként jelentkezel, akár vezetői beosztásra gondoltál, akár gyakornoknak jönnél hozzánk, ez már mindegy;  a lényeg, hogy kiemelkedően jó legyél abban, amit csinálsz:

  • bolti kiskereskedelem, ’a’ fizikai boltunk,
  • ügyfélszolgálatunk,
  • bemutatótermünk,
  • webáruházas csomagküldő részlegünk,
  • raktárunk, logisztikai folyamataink,
  • beszerzésünk (import!),
  • marketing (online marketing elsősorban!),
  • webfejlesztés, programozás,
  • és pénzügy, adminisztráció.

Ha úgy érzed, képességeid megfelelnek a fent elvártaknak, a hr@bwh.hu címen várjuk önéletrajzodat és motivációs leveledet, amelyben megírod nekünk, miért Te vagy a legalkalmasabb jelölt a Balloon World Hungary Kft. számára. De küldhetsz motivációs videót is.

Mindenkinek válaszolunk – az ügyvezető külföldi elfoglaltságaitól függően, de maximum két héten belül. 24 fős csapatunk Budapesten, a III. kerületben vár Rád!