GYIK

GYIK2016-12-14T10:25:29+00:00

Az alábbiakban szeretnénk megválaszolni néhány felmerülő kérdést.

Elérhetőség, információk üzletünkről

Minden hétköznap 10-19 óráig, szombaton pedig 9-15 óráig várunk üzletünkben.
Igen, szombaton is nyitva vagyunk 9-15 óra között.
Természetesen készpénzben és bankkártyával (kivéve American Express bankkártyával) is tudsz üzletünkben fizetni.
Üzletünk Budapesten található, a pontos címünk: 1037 Budapest, Bécsi út 267.
Tömegközlekedéssel az 1-es villamos végállomásától 5 percre találod az üzletünket. Jobbra az első utcán (Fehéregyházi út) gyere egyenesen nagyjából 100 métert, majd az első utca (Hunor utca) sarkán fordulj balra és egyből szemben találod boltunkat.

Ha autóval jössz, ugyanitt biztos találsz parkolóhelyet, a parkolás díjmentes.

Héliumos lufi

A héliumos lufik érzékenyek a környezeti hatásokra. A hélium hideg hatására összemegy, míg melegben tágul, ezért nagy hőségben vagy tűző napon nem szabad tárolni, mert könnyen kidurran.

Az ideális tárolási hőmérséklet: 18-25 ⁰C.

Ha ideális körülmények között tárolod a lufit, akkor 3-4 napig biztosan szép marad, csak ezt követően kezd el szépen lassan leengedni. Minél nagyobb a lufi, annál tovább marad szép.
Minden héliummal töltött latex lufiba („gumi lufiba”) egy speciális zselét teszünk, ami belülről bevonja a lufi falát, ennek köszönhetően a lufik tovább szépek maradnak és tovább lebeghetnek.
Mivel a máshol vásárolt léggömbök eredetét és minőségét nem ismerjük, sajnos nem tudunk rá garanciát vállalni. Ez azt jelenti, hogy ha kollegáink alkalmasnak látják a lufit a héliumos felfújásra, felfújják azt, de ha a léggömb kidurran, a hélium töltet árát ki kell fizetni.

Ha nálunk vásárolsz lufit, arra mi garanciát vállalunk, mivel csak kiváló minőségű termékeket találsz nálunk, ebben az esetben térítésmentesen adunk egy másikat a kidurrant lufi helyett.

Egyedül a fólia lufikat tudjuk leengedés után újra felfújni héliummal, de ebben az esetben szintén nem tudunk garanciát vállalni, hogy a lufi nem durran ki fújás közben. Ha a lufi a tárolás során megsérült, akkor a héliumos fújás közben kidurranhat és a hélium töltet árát ki kell fizetni.
A héliummal töltött lufik méretüktől függően csak egy bizonyos súlyt tudnak megemelni. Például egy „átlag” méretű (11 inch, azaz 28 cm átmérőjű) latex lufi frissen fújva, 5 gramm súlyt tud felemelni, ennél nagyobb súllyal már nem fog repülni.

Ha ilyen elképzelésed van, vásárlás előtt mindenképpen egyeztess kollegáinkkal.

Egészségügyi okok miatt ebben nem tudunk segíteni. A hélium belégzése kiszorítja a levegőt a tüdőből, ami rosszullétet súlyosabb esetben akár halált is okozhat. A lufikba helyezett tartósító zselé is a szervezetedbe kerülhet, emellett fontos tudni, hogy baleset esetén a lufi akár fulladást is okozhat.

Termékek

A www.unnepekaruhaza.hu és a http://www.bigyoshop.hu webáruházainkban található termékeket személyesen is meg tudod nálunk vásárolni.
Születésnap, névnap, lánybúcsú, esküvő, csak hogy néhány népszerű alkalmat említsek, amivel kapcsolatban termékeink vannak.

Online vásárlás

A nálunk található termékeket a webáruházunkban meg tudod nézni, amelyet az alábbi linkeken keresztül érsz el: http://www.unnepekaruhaza.hu/ és http://www.bigyoshop.hu
Igen, termékeinket webáruházunkban online is meg tudod vásárolni az alábbi weboldalakon: www.unnepekaruhaza.hu és http://www.bigyoshop.hu
Mind a két webáruházunkban a jobb felső sarokban lévő Regisztráció menüpontban tudsz regisztrálni.

Ezután, a kiválasztott termékeket a kosárba helyezve online meg is tudod vásárolni a termékeinket.

Kedvezménykártya

Hogyan juthatsz Kedvezménykártyához?

Ha 5000 forint felett vásárolsz boltunkban (1037 Budapest, Bécsi út 267.) máris tudod igényelni a Kedvezménykártyánkat.

Minden elköltött 500 Ft után 25 pontot írunk jóvá Kedvezménykártyádon.

Emellett a kártya aktiválásáért 250 ajándékpontot adunk.

További ajándékpontot adunk születésnapodra és névnapodra.

Minden vásárlás alkalmával legfeljebb a végösszeg 50%-ig válthatóak be a Kedvezménykártyán összegyűlt pontok.
Facebook oldalunkon (https://www.facebook.com/smilepartyshop/?fref=ts) a felső menüsorban található Kedvezménykártya fülre kattintva vagy weboldalunkon (www.smileparty.hu) a jobb oldali menüsávban található Kedvezménykártya ikonnál a Belépés után láthatod pontegyenlegedet.

Előrendelés, szállítási információ

Szállítási információ
Igen, érdemes a lufikat legalább néhány nappal előre, de legkésőbb előző nap zárásig megrendelni üzletünkben, hisz ekkor kollégáink az általad megadott időpontra elkészítik Neked a lufit, és várakozás nélkül veheted át a csomagot.
Igen, erre is van lehetőség!

A kiválasztott lufikat, egyedi kiszállítás esetén az általad megadott időpontra elkészítjük és az általad megadott címre kiszállítjuk, akár hétvégén is. Egyedi kiszállítást Budapesten és vonzáskörzetében vállal partnerünk, melynek ára a megtett km függvényében változik.

Egyedi kiszállításnál órára pontosan meg tudod adni, hogy mikorra érkezzen meg a csomag.

Az egyedi kiszállítást csak az üzletünkben megrendelt lufikra tudjuk vállalni, webáruházunkban leadott megrendelés esetén nem. Az egyedi rendelés részleteit kérjük kollegáinkkal egyeztesd üzletünkben.

Egyszerre 60 db „normál” méretű (11 inch vagy 28 cm átmérőjű) lufit tudunk kiszállítani.

Egyéb

Az ajándékkártya kialakítása folyamatban van, jelenleg a Kedvezménykártyával rendelkezők egyenlegére van lehetőség pénzösszeg feltöltésére.
A latex lufikat („gumi” lufikat) akár otthon is fel tudod fújni. Érdemes a kiválasztott lufi mintáját megnézned, mert külön találsz nálunk levegővel felfújható lufit.
Ebben az esetben kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot emailben és igyekszünk megoldani a problémát.

Kérjük, hogy az emailben írd meg, a rendelési számod, valamint hogy pontosan milyen problémád van az adott termékünkkel (a termék nevét is kérünk, hogy tüntesd fel).