Rólunk

/Rólunk
Rólunk2017-01-06T08:24:49+00:00

Üdvözlünk a lufik és parti termékek világában!

A Smile Balloon és Party Shopban mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet ahhoz, hogy a különleges alkalmakat még emlékezetesebbé tehesd. Színt és boldogságot viszünk a mindennapjaidba, a mi termékeinkkel móka és kacagás lesz a parti megszervezése és egyben lebonyolítása is.

Több mint 6000 termék vár Téged, ha boltunkba ellátogatsz. Kínálatunk rendkívül széleskörű, a léggömböktől, a különböző terítékeken át, a füzérekig, nálunk minden olyan dekorációs kiegészítőre rálelhetsz, ami egy feledhetetlen bulihoz elengedhetetlen.

És emellett még Te magad is a buli stílusának megfelelő jelmezbe és jelmezkellékekbe öltözhetsz. Ehhez rendelkezésedre állnak parókáink, szemüvegeink, maszkjaink, kalapjaink, és még megannyi más kellék is. Ha azonban nem Te vagy a parti szervező, hanem csak szimplán hivatalos vagy egy buliba, ahova ajándékot szeretnél vinni, akkor sem kell aggódnod, ugyanis nálunk erre is találsz jobbnál jobb ajándékötleteket.

A 200 négyzetméteren elterülő üzlet (amiről joggal gondolod azt, hogy egy csúcs szuper hely) a Fehéregyházi úti telephelyen található meg. Parkoló mindig van, amiért külön jó, hogy fizetned sem kell, így akármennyi időt eltölthetsz nálunk.

A boltban kollégáink útmutatásán kívül táblák segítik a tájékozódást. A kiszolgálás gyors, kedves és barátságos, mi mindenkivel megtaláljuk a közös hangot annak érdekében, hogy a Te igényeidnek minden esetben eleget tudjunk tenni. A nálunk érvényben lévő kedvezménykártyával pedig kedvezményes vásárlásokra tehetsz szert. Ha többet szeretnél megtudni a rendszerünkről, kattints ide.

Kik vagyunk mi?

A Smile Balloon és Party Shop megalapítója Forray Nikolett, aki 2010-ben nyitotta meg az üzletet elsőként a Szépvölgyi úton. Az üzlet hamar kinőtte magát, így 2012-ben egy sokkal nagyobb üzletbe költözött – a korábbi helyiség méretét megduplázva – a Fehéregyházi út 15. szám alá, ahol jelenleg is található Budapest legnagyobb alapterületű és legnagyobb választékával rendelkező léggömb és parti kellék boltja.
Nagykereskedőként régi álmunk volt, hogy legyen egy olyan lufi és parti bolt, amely az általunk forgalmazott márkák mintaboltjaként csak magas minőségű termékeket helyez ki a polcaira. És ez az álom valóra is vált!

Legfőbb célunk, hogy a vevők elégedetten távozzanak az üzletből. Éppen ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb kiszolgálást nyújtsuk vevőinknek kedvességünkkel, odafigyelésünkkel, a munka iránti elkötelezettségünkkel és felkészültségünkkel.

Nálunk például léggömb nem hagyhatja el úgy a boltot, hogy az ne legyen lekezelve a lebegési időt sokszorosára növelő speciális zselével, és csak tiszta, 100%-os héliummal dolgozunk, hogy a vásárlók a lehető leghosszabb ideig élvezhessék a felfújt léggömböket. Sőt, hogy fokozzuk, nálunk mindenkinek lehetősége adódik egyedi léggömb kompozíciók, különleges figurák és ajándékkal töltött lufik megvásárlására is.

A Smile Balloon és Party Shop az Ünnepek Áruháza fizikai boltja. Ha online szeretnél rendelni, mert nincs időd vagy módod arra, hogy személyesen ellátogass hozzánk, akkor azt a Ünnepek Áruháza webáruházában bármikor könnyedén megteheted.
Ugyancsak a boltban található meg az ország első számú vicces ajándékboltja, a Bigyóshop, mely számtalan mókás, vagy éppen hasznos gadget-et, bigyót, ajándéktárgyat (nem parti terméket!) tartogat a vásárlók számára. Ezért is mondtuk már korábban, hogy a mi kínálatunkban kiváló, minden igényt kielégítő ajándékok is megtalálhatóak. Csekkold a Bigyóshop választékát ide kattintva!
A Smile Balloon és Party Shop kínálatában csak és kizárólag a világ vezető parti termék gyártóinak léggömbjeit és parti kellékeit találod meg, amerikai és európai gyártókkal állunk kapcsolatban.

Imádjuk azokat a lufi és parti beszállítókat, akik szuper dizájnokat találnak ki, évről évre újdonságokkal jönnek elő, kiváló és kreatív termékfejlesztőik vannak, pontosan és megbízhatóan szállítanak: mert számunkra nagyon fontos, hogy a partid biztos siker legyen!

Lufi és parti áru szállítmányaink elsősorban Angliából érkeznek, ahol az amerikai léggömb- és partiáru gyárak európai lerakatai, központjai vannak, továbbá Németországból, Belgiumból, Olaszországból, Spanyolországból és Hollandiából.

Szeretettel várunk

Kis Ági
Kis ÁgiA buli specialista
Ági a vidámságával, kedvességével és kreativitásával áll a vevők szolgálatában.
Deme Andi
Deme AndiA mosolyfelelős
Andi a precizitásával, elkötelezettségével és hozzáértésével áll a vevők rendelkezésére.
Kovács Dorothy
Kovács DorothyA hangulatfelelős
Dorothy udvariasságával, rugalmasságával és gyorsaságával segíti a vásárlókat.

Mi csak minőségi termékekkel dolgozunk