Kedvezménykártya

/Kedvezménykártya
Kedvezménykártya2016-12-14T10:25:28+00:00

Kedvezménykártya belépés

Balloon World Hungary Kft.
Családi Kedvezmény Kártya Szabályzat

A kártya csak fizikai üzletünkben (Smile Balloon and Party Shop) történő vásárláskor használható. Webes rendelés esetén (akár házhozszállítással, akár bolti átvétellel rendeled azt) egyelőre nem érvényes.

Smile kedvezménykártya

Cégek is igényelhetik a Kedvezménykártyát?

Igen. Amennyiben 5000 forint felett vásárolsz és ÁFA-s számlát kérsz vásárlásod után, cég részére is igényelhetsz Kedvezménykártyát.

Ebben az esetben is igényelhetsz Kedvezménykártyát vagy Családi Kedvezménykártyát attól függően, hogy egyedül jössz-e majd hozzánk vagy kollegáid közül mások is jöhetnek vásárolni a Kedvezménykártyával.

Hogyan tudok pontokat gyűjteni?

  • Minden elköltött 500 Ft után 25 pontot írunk jóvá Kedvezménykártyádon.
  • Emellett a kártya aktiválásáért 250 ajándékpontot adunk.
  • További ajándékpontot adunk születésnapodra és névnapodra.

Hogyan juthatok Smile Kedvezménykártyához?

Ha 5000 forint felett vásárolsz boltunkban (1037 Budapest, Bécsi út 267.) máris tudod igényelni a Kedvezménykártyánkat.

Mi a különbség a Kedvezménykártya és a Családi Kedvezménykártya között?

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont = 1 forint átváltási értéken. A pontok legfeljebb a vásárlás értékének 50%-ig válthatók be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 50%-át.

A pontkedvezmény igénybevételéhez a kártyát kötelező aktiválni.

Kártyádat aktiválhatod és az aktuális kártyaegyenlegedről információt a Smile Balloon & Party Shop facebook oldalán és személyesen a Balloon World Hungary Kft. üzletében a kártya igénylésekor, vagy a weboldalunkon kaphatsz kaphatsz.

Kártya facebookos aktiválásakor 250 pont = 250 Ft ajándékot írunk jóvá kártyáján, melyet a legközelebbi alkalommal üzletünkben levásárolhat.

Kedvezménykártyát vagy Családi Kedvezménykártyát igényeljek?

Amennyiben egyedül Te jönnél hozzánk vásárolni, illetve egyedül használnád a Kedvezménykártyát, válaszd a Kedvezménykártyát.

Azonban, ha közeli családtagjaid is jönnek majd hozzánk vásárolni, ill. többen is használnátok egy Kedvezménykártyát, akkor érdemes a Családi Kedvezménykártyát választanotok. Ekkor meg kell adnod azoknak a hozzátartozóknak a nevét, akik használhatják a Kedvezménykártyát. Kollegáink a Kedvezménykártya használatakor ellenőrzik majd, hogy az éppen vásárló nevét megadtad-e.

Hogyan tudom a gyűjtött pontokat beváltani?

Minden vásárlás alkalmával legfeljebb a végösszeg 50%-ig válthatóak be a Kedvezménykártyán összegyűlt pontok.

Pl. ha a vásárlás végösszege 5000 Ft, 2500 forintnak megfelelő pontot tudsz beváltani.

Hogyan tudom megnézni hány pontom van?

A Kedvezménykártya aktiválása után a Smile Shop Facebook oldalán a felső menüsorban található Kedvezménykártya fülre kattintva megnézheted hány pontot gyűjtöttél.

Valamint a weboldalunkon, a Kedvezménykártya menüpontban baloldalt felül található Kedvezménykártya Belépés résznél a kártyaszámodat beírva, máris megnézheted eddig hány pontot gyűjtöttél.

1 pont hány forintnak felel meg?

1 pont 1 forintnak felel meg.

Meddig tudom felhasználni az összegyűjtött pontokat?

Az adott évben gyűjtött pontokat, következő év december 31-ig tudod felhasználni. A fel nem használt pontok a lejárat után automatikusan törlődnek.

A lejárat előtt 2 hónappal rendszerünk automatikusan emlékeztető üzenetet küld az általad megadott email címre.

Pl. a 2016-ban gyűjtött pontokat 2017.december 31-ig tudod felhasználni.

Miért kell megadni a születésnapom és névnapom?

Nem kötelező megadnod a születésnapod és névnapod, azonban ha a Kedvezménykártya igénylésekor megadod a születésnapod és névnapod dátumát, mi ezen alkalmakkor ajándékpontokat írunk jóvá Kedvezménykártyádon.

Miért fontos, hogy aktiváljam a Kedvezménykártyám?

A Kedvezménykártyádon összegyűlt pontokat csak a kártya aktiválása után tudod beváltani.

Hogyan tudom aktiválni a Kedvezménykártyámat?

A Kedvezménykártyát a Smile Shop Facebook oldalán keresztül  a felső menüsávban található Kedvezménykártya fülre kattintva tudod aktiválni.

A Kedvezménykártya kiváltásakor az igénylőlapon megadott email címedre küldünk egy tájékoztató üzenetet, amelyben egy linket találsz, amely automatikusan az aktiváló felületre visz.

Valamint a weboldalunkon, a Kedvezménykártya menüpontban baloldalt felül található Kedvezménykártya Belépés résznél a kártyaszámodat beírva, máris megnézheted eddig hány pontot gyűjtöttél

Csak én tudom aktiválni a Kedvezménykártyámat?

Következő vásárlásod során kollegáink is tudják aktiválni Kedvezménykártyádat, ebben az esetben azonban elveszik a 250 ajándékpont, amit a Kedvezménykártya aktiválásáért adnánk.

Mi történik, ha elveszett a kártyám?

Amennyiben elveszett vagy megsérült a kártyád, lehetőség van a kártya cseréjére. Ezt személyesen tudod igényelni kollegáinktól üzletünkben (1037 Budapest, Bécsi út 267.).

Kik használhatják a Kedvezmény Kártyámat?

A Kedvezménykártya nem átruházható, csak a Kártyatulajdonos használhatja.

Családi Kedvezménykártya esetén a Kedvezménykártya igénylésekor megadott családtagok vásárlásaik során tudnak pontot gyűjteni, valamint pontot beváltani.

Miért érdemes igényelni a Kedvezménykártyát?

A Kedvezménykártyán vásárlásaid után pontokat gyűjthetsz, amelyeket későbbi vásárlásaid során beválthatsz.

A pontokkal elérhető kedvezmény mértéke 5%.

Amennyiben az Igénylőlapon feltünteted a születésnapodat és névnapodat, mi ezen alkalmakkor ajándékpontokat írunk jóvá Kedvezménykártyádon.

A Kedvezménykártya Ajándékkártyaként is használható?

Igen. A Kedvezménykártyára feltöltött összeg 100%-ban levásárolható. Ebben az esetben pontok helyett forintot írunk jóvá a Kedvezménykártyán.

Adatkezelési nyilvántartási szám:

NAIH-61737/2012

Adatkezelési szabályzat:

Adatkezelési Szabályzatunk folyamatosan elérhető honlapunkon, www.smileparty.hu/adatkezeles és üzletünkben, 1037 Budapest, Bécsi út 267. Smile Léggömb és Party Shopban.