Letölthető e-book

/Letölthető e-book
Letölthető e-book2016-12-14T10:25:28+00:00

A letölthető e-könyvek tárháza

Ha választ keresel egy partival vagy alkalommal kapcsolatban felmerülő problémádra, vagy ha szimplán csak érdekelnek bizonyos témák és még olvasni is szeretsz, akkor ez a menü Neked lett létrehozva, ugyanis itt olyan e-könyveket találsz, melyeket letöltés után kedvedre lapozgathatsz, és a legkülönfélébb témákban informálódhatsz.

Jó olvasást és ihletmerítést kívánunk!

Jelmezek gyerekeknek farsangra

Az e-book szuper segítséget nyújt azoknak a tanácstalan szülőknek, akik minden év elején azon kezdenek el morfondírozni, hogy a közelgő farsangra minek öltöztessék be gyerkőcüket.

A könyv olyan fantasztikus saját kezűleg elkészíthető jelmezekre vonatkozó ötleteket tartalmaz, melyek a kicsik és a nagyok jelmezválasztásában is segítséget nyújtanak, nem beszélve a rengeteg nagyszerű jelmez kiegészítőről, melyek szintén helyet kaptak az e-bookban.

Töltsd le az e-könyvet, és legyen a Te lurkód jelmeze a legeredetibb!

Ajándékok Valentin-napra

Megannyian tanácstalanul állunk a Valentin-nap, azaz a szerelmesek napja előtt. Itt egy újabb olyan ünnep, melyet amellett, hogy észben kell tartanod, még valami ajándékkal is elő kell rukkolnod, hogy mérhetetlenül boldoggá tehesd kedvesed.

Az e-book azonban a segítségedre siet, ugyanis a könyvben olyan kiváló ajándékötleteket találsz, melyek garantáltan szerelmed szívébe lopják magukat, és örökké szóló emlékek maradnak a számára.

Töltsd le az e-könyvet most, és találd meg a legtökéletesebb ajándékot párodnak!

A gyerek zsúr megszervezése

Épp egy gyerekzsúr megszervezésén töröd a fejed? Fogalmad nincs, hogy hogyan is láss hozzá, és mikre figyelj?

Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltál, akkor ez a fantasztikus e-book lesz a Te megmentőd, hiszen tartalmaz minden olyan ötletet, melyre csak szükséged lehet ahhoz, hogy a legtutibb zsúrt szervezhesd meg a lurkódnak.

Töltsd le az e-könyvet most, és legyen a gyerkőcöd bulija az év szenzációja, melyen minden gyerek részt akar venni!

Ötletek ballagásra

A ballagás minden gyermek életében egy olyan sorsfordító esemény, mely megéri az ünneplést, elvégre is lezárul egy korszak – legyen az óvoda, általános iskola, középiskola, egyetem, főiskola -, és vele elindul egy újabb rejtelmekkel teli időszak. De hogy hogyan is tedd gyereked számára feledhetetlenné ezt az alkalmat?

Éppen ebben áll az e-book a rendelkezésedre, hiszen olyan kiváló ötleteket rejt magában, melyek segítenek Téged abban, hogy a legemlékezetesebb ballagási bulit szervezhesd meg gyermekednek.

Töltsd le az e-könyvet, és tedd gyerkőcöd önfeledten boldoggá!

Ötletek leánybúcsúra

Legjobb barátnőd férjhez megy, és a Te feladatod a lánybúcsút megszervezni, valamint erre a jeles alkalomra a hozzá legközelebb álló személyeket összerántani?

Nincs egyszerű dolgod, az egyszer biztos, de nem lehetetlen, ugyanis minden lánybúcsúhoz kapcsolódó kérdésre választ ad az e-book. Olyan ötleteket találsz benne, mellyel egy szenzációs leánybúcsút szervezhetsz a menyasszonynak, aki mindamellett, hogy méltóképpen fogja elbúcsúztatni hajadonságát, még azzal is tökéletesen tisztában lesz, hogy kik az igaz barátnői, akikre bármikor bármiben számíthat.

Töltsd le az e-könyvet, és legyen a barátnőd lánybúcsújától hangos a város!