Valentin napra alkossunk valami egyedit!

//Valentin napra alkossunk valami egyedit!

Valentin napra alkossunk valami egyedit!

Avagy hogyan tegyünk boldoggá valakit drága ajándékok nélkül! 🙂

A szerelmet minden nap ki kell mutatni ahhoz, hogy a kapcsolat fejlődjön, hogy a másik felünk tudja, hogy mit érzünk iránta, és hogy mi is hasonlóképpen szeretnénk érezni mit is jelentünk a másiknak. Ez az amerikaiaktól átvett szokás segít abban, hogy a megszokott hétköznapokat ünnepivé varázsoljuk, és kicsit kilépve a magunk alkotta szabályrendszerből, valami olyat adjunk a párunknak, amire egyébként nem fordítunk elég időt.

Valentin napi meglepetés ajándék

Mi Smile-s lányok hiszünk a kézzel készített ajándékokban

Éppen ezért, arra gondoltunk, megmutatjuk Nektek, hogyan tudjátok lenyűgözni szerelmeteket úgy, hogy nem kell egy vagyont elköltenetek ahhoz, hogy Ő boldog legyen. Ha belenézünk az internet varázslatos világába, rengeteg olyan segítséget kapunk, amit sehol máshol nem tudnánk felfedezni. A mai, fotelből vásárolgatós világban szerencsére mindenki a neten éli életét, így könnyen rá tudunk bukkanni olyan mások által készített meglepetésekre, amit egy kicsit a magunk ízlésére formálva, máris egyedivé és megismételhetetlenné tudunk tenni, így biztosan nagy örömöt tudunk szerezni annak, aki ezt megérdemli!

Úgy gondoltuk, megmutatjuk hogyan készítsetek egy organikus dekorációt akár otthon lévő anyagok felhasználásával, minimális költségvetéssel, ugyanakkor egy nagyon kreatív és díszes formában.

Eszközök, amire szükségünk lehet: 50-100 db kisebb méretű latex léggömb, kézi pumpa, egy hulla-hopp karika, egy fólia anyagból készült lufi, csillámpor, festékek, képkeret, feliratok, zöld növények, papír pom-pom, bármi amivel személyesebbé varázsolhatjuk a dekorációnkat!

Mi ezeket az eszközöket használtuk, de természetesen a színeket a saját ízlésed szerint tudod formálni. Mi a hagyományos “szerelmes” színek mellet döntöttünk, ami a fehér, és a rózsaszín többféle árnyalata.

No de akkor lássunk is hozzá!

Első körben vegyünk elő a hulla-hopp karikát, és ha nem egyszínű, akkor vagy tekerjük körbe egy szalaggal, hogy teljesen egységes legyen, vagy fújjuk le egy festék spray-vel a dekorációnkkal harmonizáló színűre.

Ha megszáradt, kezdhetünk is dolgozni. Az 5 inch-es lufijainkat fújjuk fel különböző méretűre, és kössük őket párba, érdemes minél többet megcsinálni, mert így gyorsabban tudunk haladni majd amikor már felkerülnek a karikára. Ha készen vagyunk a párjainkkal, akkor tervezzük meg, hogyan szeretnénk elosztani a karikán, majd szépen lassan, szorosan kezdjük őket felrakni a kívánt helyre. Kerüljenek szorosan egymás mellé, hogy a lehető legkevesebbet lássunk az alatta lévő karikából!

Érdemes úgy készíteni, hogy a közepén nagyobbak a lufik, vastagabb a “girlandunk”, a szélére pedig elvékonyodik, vagyis kisebbre fújt lufikat helyezzünk oda. Ha kész az ez esetben fehér alap, akkor jöhetnek rá a színes darabok, amelyek kiemelik a szépségét.

Amint látjátok, és tettem bele olyan lufit is, amit egy kicsit lefújtam egy spray-vel, így egy márványos, érdekes hatást sikerült vele elérnem. Ha kész az alapunk, akkor tervezzük meg, hová kerüljön a fólia szívecske. Ha megvan a helye, akkor már csak fel kell tennünk oda, ahová gondoltuk.

Ha úgy érzitek, hogy ez még nem elég, akkor tudjátok ellensúlyozni egy kicsit az alját, ha a tetejére is készítetek egy kisebb girlandot, ugyanezzel a technikával.

Kezd alakulni a dolog. 🙂

Dobd fel a dekorációt egyedi ajándékkal

Ha volna olyan ajándékotok, amit bele tudtok szerelni a dekorációba, akkor csak nyugodtan csináljátok, mert így, ebben az összeállításban egy nagyon szép és látványos módon tudjátok azt átadni, sőt, lehet elsőre észre sem fogja venni a kedvesetek, hogy a saját kézzel készített alkotásotok még egy kis ajándékot is rejt.

Mivel ez még egy kicsikét hiányos, vagy legalábbis befejezetlennek hat, úgy gondoltuk, hogy egy kis élő növénnyel szeretnénk feldobni. Ebben az esetben figyeljetek arra, hogy a dekoráció hetekig eláll, vagyis úgy tegyétek bele a növényeket, hogy az később utógondozható legyen.

Mi erre a célra a borostyánt választottuk, mert szerencsére szinte mindenhol megtalálható, ráadásul nagyon szép ahogy kúszik a lufik között. Ti tehettek bele mini cserépbe ültetett kövi rózsát, vagy akár élő virágot is, attól függően meddig szeretnétek, hogy szépek legyenek. Ha nem növényeket, akkor tehettek bele fényfüzért, képkeretet az egyik kedvenc képetekkel, vagy egy olyan love feliratot, mint a képeken, amit már mutattunk. A lehetőségek határtalanok, csak a fantáziátok szabhat neki határt.

Íme a kész mű, ez lett a végeredmény, látjátok, mennyire feldobja egy kis csillámporos felirat és némi zöld növény?! Remélem nektek is tetszik, mi teljesen odáig vagyunk érte! Annyira sokrétű, szépséges lenne egy esküvőn, szülinapon, de így a Valentin nap közeledtével, igazi kis kincs ez a kis dekoráció!

Ha viszont szeretnétek még ezt is egy kicsit felturbózni, mutatjuk milyen lehetőségek vannak még, gondolkodjatok, készítsetek tervet, és legyetek egyediek, higgyétek el, a hatás nem marad el! 🙂

Nagyon fontos, hogy véletlenül se becsüljétek le magatokat, van ami egyszerűbb, és van ami kicsit bonyolultabb, de a fontos, hogy próbálkoztok valami olyat adni, amit más még nem, ezáltal egyediek lesztek. Ez az, amit biztosan értékel majd az, aki kapja tőletek!

Ha minden kötél szakad és gyors megoldásra vágysz, nézd meg a Valentin napi léggömböket az Ünnepek Áruházán.

Ne feledjétek, egy napot se mosoly nélkül…nélkülünk! 🙂

2019-02-07T10:47:15+00:00